elcnsare 1M_2 merhabalar hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 benimde ilk gebeliğimde baya düşüktü iki güne bir artış oluyor mu ona bakın. Bir de kaçıncı gün öğrendiniz acaba benim de gecikmemin 14.günü en son 3 gün önce test yaptım negatifti
1M_2 aleyna123f Bir kere verdin daha vermedin bayram sonuna kadar bekle dedi doktor ama ben bayram zehir olur ki
1M_2 elcnsare Ben geçen ay hamilelik şüphesiyle gitmistkm bana kıstım patladığını o yüzden adet olmadığımı söyledi ve söktürücü ile adet oldum sonra bu ay da yine aynı mı korkusuyla erken test yaptım silik çıktı normal test yaptım çıkmadı birsey. Kan verdim dun oda 30 cikti
elcnsare 1M_2 yaa çok geçmiş olsun. En son Eylül de kadın doğuma gitmiştim kistim yoktu olsa söylerdi değim mi ? Bugün gecikmenin 15.günü
1M_2 elcnsare elcnsare yan gözükürdu zaten Benimde 14 gün ge ti. Erken test yaptım çok silik. Kan verdim 30 çıktı bugün tekrar verdim bakalım kaç oldu
selenhuseyin 1M_2 Adetine yakın yumurtlama gördün sanırım ortalarinda görseydin değer bu kadar düşük olmazdı, Şuan ki değerin kaç canım