gokceaseltc Merhaba kızlar ben yurtdışında yaşıyorum ve doktorum burada fetal dna yaptırmanın biraz pahalı olduğundan bahsetti Türkiye’ye gidip Türkiye’de yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatlar hakkında bilgim yok yaptıran kişilerden bilgi alabilir miyim ?
pisico gokceaseltc Türkiye’de de hastaneye ve lokasyona göre çok değişiyor. Ben geçen ay İstanbul Şişli Memorial Hastanesinde 20 bin TL’ye yaptırdım. Daha önce burada forumda da soranlar olmuştu. Orada 4-5 bin TL’ye bile yaptıran biri vardı. Sanırım üniversite hastanesiydi
Aslyllmmaazz gokceaseltc biz bi arkadasimla fiyat aldik 23 le basladilar referansla 13 ve 15 fiyat aldik
aslanbarlasss gokceaseltc ben geçen ay yaptırdım İzmirdeyim. Birkaç firma vardı zaten geneli 350 400 dolar bandında. 15 bin vermiştim bende. Sadece bi yer adını hatırlamıyorum amerikaya yolluyoruz falan dedi o bi tık daha pahalıydı.
gokceaseltc pisico Sanırım testin kapsamı genişledikçe fiyatlarında da farklılık oluyor çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🌸
gokceaseltc miracsevim KKTC yaşıyoruz ve gittiğimiz hastane de 550 Euro’dan başlıyor denildi 🥹 doktorum Türkiye’de yaptırırsam daha uygunu yaptırabileceğimden bahsetti o yüzden şu anda fiyat araştırmasıdayız.
emosduygos gokceaseltc bizde KKTC deyiz geçen hafta cuma yaptrdiik 550 eouro ya Türkiye’de yarı yarıya gerçekten
gokceaseltc emosduygos Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bilgi verebilir misiniz ? Doktorunuz nasıl 🙂
emosduygos gokceaseltc Kunter güvene gidiyorum Vasfiye hoca çok ilgili samimi biri memnunum kendisinden doğum için Türkiye’ye gideceğim inşallah orda da vasfiye hoca gibi bir hocaya denk gelirim diyorum
gokceaseltc emosduygos Evet vasfiye hanım çok iyi ilgili bir doktor ben de kendisine gidiyorum. Bugün Mağusa tıp Merkezi’nden fetal dna için fiyat aldım 28.000 TL dediler.
emosduygos gokceaseltc bizde 28.500 verdik bir kaç laboratuvar araştırdım sadece 3 tane hastalığa bakılırsa min.20 bin demislerdi ama vasfıye hoca kabul etmedi sonra tekrar göndermek zorunda kalıyorum dedi bizde tek seferde olsun bitsin dedik 10 gün oldu daha sonuç çıkmadı laboratuvar kanı almaya geç gelmiş bu konuda hoşnut olmadım sadece