kemalefe glsenulug Mehmet özmene gidiyorum ben seyhan devlet hastanesi marsa ek hizmet binasında bu doktor annemin doktoru yıllardır tanırım
Mutluannee01 glsenulug Ben 37 haftalıgım Medıkalpark Erkan Özer e gıdıyorum ılk doğumumu da o yapmıştı çok memnun kadım ıyılesme surecım olsun dıkıs yerım olsun çok ıyıydı her şey Sımdı yıne o yapacak doğumumu allahtan bır şey olmazsa . Yıne aynı hastanede filiz Erdal sezer hanım var oda ıyı Ama ben Erkan beyden şaşmam ınsaşşah bu doğumum da güzel geçer 🙏🌹
Mutluannee01 glsenulug ayrıca medıkal park hastanesı ve bır kaç hastane ıcın gecerlı bır vakıf var akdeniz vakfı dıye gecıyor . Oraya kayıt oluyorsun Kımlık çıkartıyorsun Muayenelerde yüzde on amelıyatta yüzde 10 ındırım oluyor . Çıkartmanı onerırırım
nazire_uzun Marsa şampiyonalar ligi gibi canım çok iyi doktorlar var ben selim büyükkurta gidiyorum özel de de Hülya yetiş sucuya. Gülşah Dalgacı var ama muaynanesi var o kadın da aşırı tatlı bir kadın yeni gebe olsam ona başlardım.
nazire_uzun sultandlgc daha dün gittim 2960 tl ödedim ama nst de vardı içinde 2500 bandında sanırım muaynesi
eylulnisahatice glsenulug adana Seyhan Başkent hastanesi Selçuk yetkinel e gidiyorum eğer ki maddi durumun elverişli ise gözün kapalı gitmeni öneririm Selçuk hocaya git gerisini Allah’a bırak kafan rahat eder doğuma kadar
Merveazelya21 eylulnisahatice evet alıyor cuma günü randevum var sadece gebeliği kesinleşmiş hastalara bakıyor ama
nazire_uzun eylulnisahatice alıyor alıyor balcaliyi bırakmış. Alternatif olarak Ahmet Ferit dalgaci da başlamış yeni özeldeydi devlete geçmiş o da iyi bir doktor bilginiz olsun.
nazire_uzun sultandlgc bu mesaj bildirimlerini göremiyorum hiç ya 😅 tamam perşembe günü gideceğim tekrar sorarım