ahfer Kızlar Galiba usuttum karnım dünden beri çok ağrıyor hangi bitki çayı iyi gelir gebelikte ,vücut ağrılarım çok
ahfer İki gündür çok dolaştım dışarda şu anda bu ağrı beni tedirgin ediyor doktorum ağrın olunca progesteron ic demişti ama ağrım var hala , öncesinde iki kutu içtim bir de on tane iğne kullandım
feyzaciim ahfer canım benim de çok sancım olmuştu ilk günler. doktor sol yana yat ayaklarını karnına çek arasına ince bir minder koy demişti bir de sırt ğstü yatıp ayaklarının altına minder koy yüksekte dursun. bu iki pozisyonu ağrı geldikçe değiştire değiştire uygula. ayaklarını sıcak tut ve ağrı tamamen hafifleyene kadar hiç iş yapmamaya çalış. dinlen yerinden kalkma. bitki çayı riskli olabilir iyice kasılma yapabilir ağrın artmasın
aybayb ahfer 22 haftalığım 3 gün süren alt karı ağrım oldu benim ağrım ritmik şekilde düzenli giriyordu. Acile gittim nst sancılarım 40 üzeri çıktı. 2 gün yatış verdiler sancıları kesmek için. Sakın ihmal etmeyin eğer devam ediyorsa lütfen gidin
ahfer feyzaciim çok teşekkür ederim, İlk gebeliğim ve beş yıl sonunda oldu diye endişeleniyorum ister istemez öyle yaparım
feyzaciim ahfer ben de sürekli regl olacakmışım gibi hissedince panikle doktora gitmiştim ama kanama olmadığı ağrece bu ağrılar bebeğin yararınaymış yine de çok ayakta kalmamaya özen göster bebişin sana artık dinlen annee diyor olabilir
cicek123s Benimde uyandığımdan beri ağrım var ben de dün çok ayakta kaldım gece üstüm açık kalmış. zencefil bal demledim içtim ince battaniye sarıp uzandım iyi geldi bi saat sonra da magnezyum aldım