23hatice23 Hatice_00 1 senedir kullanıyorum süpürgeyi hırçın olmayıp güzel kullanırsan dayanıklı bence tabi marka dan markaya değişir
Cansuuuucan Hatice_00 kurutma makinem yok ama boschun unlimited serisinden çifr bataryalı olan süpürgem var 2 yıldır kullanıyoruz yakın çevremizden 3 kişi daha aldı bizden sonra hepimiz memnunuz hiç sorun yaşamadık çekiş gücüde çok güzel kırılıp koltuk yatak altına girmesi de gayet iyi
gunes866_ Hatice_00 bi sorun yaşamadım hatta bence kırılmayan sıkıntı çünkü güzelce supurmez egilmen lazım. Bunda tuşuna basıyorsun bükülür süpürüyor
Hatice_00 23hatice23 Cansuuuucan gunes866_ bosh ıslak kuru almış eşim bayram sonunda gelecekmiş beli kirilandan bu ama öyle egildikce orası kırılır kopar mı falan diye düşündüm de 🤷♀️
Cansuuuucan Hatice_00 genelde boschun malzeme kalitesi güzel oluyor ben o kırılan kısımdan dolayı hiç sorun yaşamadım inşallah sizde yaşamazsınız güle güle kullanın 🙏🏻
23hatice23 Hatice_00 yok yok hiç bişey olmaz ben sadece kurusunu almıştım aktif nir senedir kullanıyorum memnunum
mervea211 Bosch unlimited7 kullanıyorum 3 yıl oldu hiçbir sorun yaşamadım malzemeleri gayet kaliteli ve ağır kırılma sorunu yaşamazsınız sadece çok ağır kol ağrıtıyor onun dışında çok kullanışlı memnunum alırsanız çift bataryalı alın mutlaka
zeynepctk Hatice_00 boschun kırılan süpürgesini kullanıyorum 3 sene oldu hatta geçti bile ilk günkü gibi hiçbir sorunu yok