Moz 17-18.haftadan beri iç bacak ve vajinal kemik ağrım var uzanınca oturunca kitleniyorum.Magnezyumlar progestan faydasız.Nst de sancım çıkmadı.Bayramda hastanelerde adam akıllı kimse yok diye bayramda doğurmak istemiyorum bu nedenle açılayım doğum başlasın diye tuşlara da basmadım.Benim gibi olan var mı?
berna888_ Moz 36+2 deyim pelvik agri yaşiyorum 37de sezaryan denildi bayrama geliyo sesimi çıkarmıyorum şimdilik sabrediyorum bebeğim iri bebek nı yüzden alırlar diye gitmiyom agrımda olsa ☺
Fatmanur_0416 Moz canım benim bilemedim ki benim de her an doğum olabilir bende o korkuyla yaşıyorum bayram olması sıkıntı oldu geleceği varsa engel olamayız da bari yorum yapayım üstte kalsın
cansuuuyvz Moz Ben de 37+5 teyim. Bacak içi,alt karın,bel,kalça ağrılarım zorluyor. Nst’de düzensiz ve aralığı uzun sancılar çıkmıştı, haftada bir kontrollerim ile beklemedeyim 🙈 Bu günlerde hurma yemeye başladım. Bacak ödemlerim de arttı
Moz berna888_ aynen pelvik ağrılar var el ayak şişmesi hatta parmaklarım romatizma gibi ağrıyor yoksq onun dışında iyiyim.Arada regli sancım oluyor ama nst de çıkmadı
snanrdmr @Moz iki gün önce kontrolüm vardı hemen olmaz dedi doktor açılmam falan artmadığı için bayram sonunu bulursun dedi sancımda çıkmadı dün biraz temizliğe yardım ettim gece hafif hafif hissediyodum ağrı damla damlada kanamam oldu hastaneye geldim açılmam 5 santim olmuş bebekde aşağı güzel inmiş 4 saat içinde doğumum gerçekleşti çokta belli olmuyomuş ne yapacakları bebişlerin haftalardır yatıyorum biraz daha beklesin diye doktor öyle diyince yardım edeyim dedim bir anda oldu herşey yani çokta belli olmuyo ne olacağı hurma yemeye sadece başlamıştım çok canım çekiyodu haftalardır iki günde etki etmez diye düşündüm ama bilmiyorum temizlikte tetiklemiş olabilir
Moz snanrdmr oy maşallah gözünüz aydın peki siz kaçıncı haftanızdınız doğum yaptığınızda. Ben ev işlerinde kendimi yoruyorum gerçekten ve ben de Hurmayı çok severim üç paket hurma var evde yiyemiyorum sadece iki kere iftara dışarıya gittik(oruçlu değilim Ramazan’ın ambiyansnı seviyorum) orada başlangıç olarak veriyorlar ya hani toplasan iki adet hurma yedim şimdiye kadar o da korkarak
snanrdmr @Moz 37+1 erken doğum riskim vardı durmuştu durmamamış küvezde şimdi solunum sıkıntısından dolayı