dilek50 benim kızım 8 yaşında ve gerçekten hiç bişey yemiyor abur cubur da yemez sevdiği bir yemek de olsa bir avuç anca yer abartısız ve 1 kepçe yemek için vallahi yarım saatte anca yer süzüle süzüle her yolu denedim doktorlara gittik tahliller hep temiz kendine bıraktım yemezsen yeme olmadı ben yedirdim olmadı çizgi film açarak ye dedim olmadı kızarak söyledim olmadı yemekten nefret ediyor yemek konusu geçince midesi bulanır tiksinir 8 yaşında daha bu yemeği çok seviyorum dediğini veya böyle iştahlı yediğini görmedim özel mamalar özel şuruplar herşeyi denedik hiç bir sonuç alamadık. Sürekli midesi bulanıyor mide o kadar boş ki açlıktan artık midesi bulanıyor midem bulanıyor çok açım der yemek koyarım bi kaşık alıp doydum der. 8 yaşında 20 kilo. Kilo boya dikkat eden biri değilim herkesin yapısı farklı ama bu yemediğinden böyle olduğu için çok üzülüyoruz. Pazartesi yeni bir doktorda randevumuz var bakalım mideye falan bakacaklar herhalde. 2 yaşına kadar emdi sadece emdi ek gıdaya falan geçemedik hep red etti memeyi kesince daha güzel yer dedim yine olmadı büyüdükçe daha iyi yer dedim daha kötüye gidiyor şaştım kaldım doktorlar da kan tahlili yapıyor ee temiz çıkıyor gönderiyor şurup yazıyorlar hepsini zaten denedim valla ne olacak bilmiyorum ama normal olmadığı kesin artık açlıktan hergün mide bulantısı yaşaması beni bitiriyor kendide biliyor açlıktan olduğunu ve söylüyor yiyemiyorum diyor