bebitonunannesii Kızlar rahım agzında kısalıgım oldugu ıcın hergun ıkı kere fıtıl koyuyorum ıkı gundr farkedıyorum vajına gırısımde ust tarafda fıtılı koyarken elıme gelen hafıf şişlik var bu neden olabilir
08061999 bebitonunannesii o sislik bende de oluyor uzun sure kullanimdan sonra hata fitili geri disari itiyor okadar sis bence normal dusuk icin oldugu icin sisiriyor bence icerisini
minnosbirkiz bebitonunannesii ilk fitil kullanırken bende merak etmiştim bu nee yaa diye ama fitil kullananlara sordum herkeste var, muhtemelen oranın anatomisi o şekilde 😄
bebitonunannesii senaakck 24. Haftda 32mm olculdu doktor haftama gore sınırda gördü canım riske atmak istemedi
umayala senaakck merhaba sizi hatırlıyorum konuşmuştuk durumunuz nedir kontrole gittiniz mi uzunlukta bir değişme var mı acaba
bebitonunannesii minnosbirkiz aa çok şaşırdım ya sonradan geçiyormu peki bende 1 haftadr düzenli kullanıyorum fitili sabh aksam yeni oldu
senaakck umayala merhaba canım 1 hafta önce gittim doktor 32 mm ölçtü . 20. Haftada 27mmdi şu an 27+5iz 32mm.
umayala senaakck benim de hep böyle değişiyor iki hafta önce 32 yükselmişti bu hafta yine 28 dedi. Neden değişiyor acaba böyle korkuyorum sürekli değişim Olunca.
umayala senaakck vajinal bakıyorlar sizin? Bir de doktorum gitti benim doktor değiştirmek zorunda kaldım. Oda bir ay sonra gel dedi ben dedim olmaz iki hafta sonra gelicem. Yani bu doktorun muayene aralıkları çok uzun o hoşuma gitmedi ama daha fazla da doktor değiştirmeyeceğim.
umayala bebitonunannesii evet evet, benim de kızarıklık tahriş ödem şişlik falan oldu. Öyle zamanlarda iç çamaşıri çıkartıp bir etek giyip dolanın evde. Rahatlatıyor
senaakck bebitonunannesii detaylı ultrasonda 27mm ölçtü progestan başlattı 2 haftada bir kontrole gitmemi söyledi
bebitonunannesii umayala sizin şişlikler devam ediyormu benımkı 3 gundr devam ediyor korktum acıkcası bugun fıtılı koyacak bosluk arıyorum resmen kapanacak dıye korktum