Mrb kızlar kaç gündür burda post paylasiyorum bu konuda. Düşük yapmıştım ama sadece bebek düştü başka da kanamam kesildi ve kese hala duruyordu. Süreci tekrar özet geçeyim bilmeyenler için. 8 Mart’ta kanamam başladı hastaneye gittim progestan verdiler. Kullandım sabah hiçbirşeyim yoktu akşama kdr yatagimdaydim kızım var kb görümcem fln baktılar hep yemeğimi fln önüme getrdiler tuvalet dışında hiç ayağa kalkmadim. 9 Mart gece 23:30 civarı kanamanın arttığını fark ettim ağrım hiç yoktu. Hastaneye gittik aktif kanama diyp yatış verdiler 10 Mart sabah 4tte bir parça geldi bebekti sanrm (ultrasonda bebegi görmedi doktor emin olamadi daha doğrusu) düşen parçadan sonra kanamam azaldı sonraki gün gene arttı 11 Mart’ta ve kan aldılar beta sonucum düşmüştü. Kürtaj dediler ben doğal düşük olsun dedim istemedim ilaçla düşük olsn dedm aslnda kabul etmediler bende kürtaj kabul etmeyince taburcu ettiler 4 gündür evdeyim kanamam yok bişi bişiydi ağrım az az oluyordu. Bugün adet ağrısı gibi ağrım var ve kanamam arttı biraz düşük süreci daha ne kdr devam edck acaba. Özet geçeyim dedim çok uzun olmuş kusura bakmayın.