neseyesil Kaç gündür aşırı derecede Cat aram ağrıyo yürürken yatarken dönerken ayaklarımı üst üste atarken bugünden beride hareketlerimiz çok az bizim gibi olan varmı acaba ?
cagladurak neseyesil 36.haftadayım 2 gün önce kontrole gittiğimde doktoruma sordum bende aynı problemi yaşıyorum gayet normalmiş bebek doğum pozisyonu aldığı için çatı genişlemeye başlıyor dedi
berna888_ neseyesil bende aynı şeyleri yaşiyorum 36+ 2 deyim hemen hemen bi haftadır pelvik agrı ve bebek hareketi eskiye göre çok azaldı
neseyesil cagladurak yok ama böyle bı ağrı ya ayağım bı kaç sefer takılır gibi oldu canımdan can çıktı sanki
cylnkaya49 Bende 34+2 deyim ara sıra benimde ağrım oluyo bide bebek çok haraket etmiyo ediyo ama fazla değil yani bu normal mi acaba
neseyesil cylnkaya49 benimki çok hareketliydi dünden beri hareketleri azaldı daha önce iki sefer erken doğumdan dolayı hastanede yattım en son yattığımda da hareketsizlik vardı her nstye girdiğimde oksijen takılip öyle takip ediliyodum gündüzde bu şekilde hareketsiz olursa gidicem bı acile