mucize2112 Yardımınıza ihtiyacım var iki gün arayla iki test yaptım evde ikisi de ilk başata silik çizgi yoktu bi saat yarım saat sonra baktığımda silik çizgi çıkmış sizce hamilelik var mı resim nasıl ekleniyor bilmiyorum yoksa resim eklerdim
srf123_ mucize2112 regl günün gecikti mi ? Genelde testlerde ilk 5 dakika önemli. Sonrasında yanıltıcı olabiliyor.
yildiz93 mucize2112 ilk 10 dk içinde çıkan çizgi doğru kabul edilir ama şüpheniz varsa kan testi yapın
tznerden mucize2112 En yakın sağlık merkezinde kan testi yaptırarak emin olabilirsin. biz ne desek yanlış olur şimdi :)
mucize2112 srf123_ hayır son adet tarihim 16 şubat ama daha önce çok test yaptığım oldu hiç biri bekletihime rağmen silik çizgi olmuyordu
mucize2112 yildiz93 daha önce hiç böyle çıkmamıştı o yüzden acaba diyorum adet günüme de daha iki gün var o yüzden geçsin öyle kan veriyim dedim
tznerden mucize2112 Son adetin 16 Şubat ise, Bugün daha Mart’ın 14’ü eğer düzenli adet döngün varsa, hamile olduğunu düşünmek için erken. Adetinin üzerinden en az 7 en fazla 10 gün geçmesi gerekiyor.
tznerden mucize2112 Bebek istiyorsan zihnini ve bedenini rahat bırakman gerekiyor. İnsan vücudu düşüncelere göre programlanıyor. Rahat bırak kendini elbet olur 🍀
smaaslan Bence hamilesin benim günüm geçmeden yaparım hep çıkar adet geçmeden de çıkıyor adetine de iki gün kalmış
mucize2112 smaaslan inşallah vardır 1 gün arayla test yaptım ikisi de silik çıktı anlamadım bende var mı yok mu diye