Nurbukk Kızlar hani adet belirtiniz olur ya böyle özellikle geceleri sökülme ağrısı gibi olacak hissi ama olmaz sonra göğsünüz ağrır bu şekilde âdet belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı aşılama sonrası yaşadım da test yapmaya çekiniyorum
glnzkrkmz Nurbukk şöyle söylemek isterrim be n iki gebeliğimde de şöyle yaşadım aynı regl ağrısını çektim ama tek fark kesik kesik 5 dakika da bir ağrı olmasıydı.regl ağrısı düzenli ve hep olur ama gebelikte benim öyle olmadı ağrısı
pincat Nurbukk bende aynısı oldu ama kasık ağrısı çok şiddetliydi ben regl olacağım diye bekliyordum. Gecikmenin 4. Günü test yaptım pozitif çıktı. Siz yine de regl gecşkmesini bekleyin bence öncesinde hep negatif gördüm ben çünkü
ozlemgizemg Nurbukk 3 gün önce hamile olduğumu o şekilde öğrendim çok fazla karın altı ağrım vardı bi test yapıp duruma göre kekik suyu içecektim ve test çift çizgi çıktı 3 hafta 2 günlük hamileymişim o gün
Nurbukk glnzkrkmz ne zaman gece böyle sökülmeye çalışıyor da sökülemiyor gibi kasık ağrısı yaşasam adet ağrım olduğunu anladım aşılama yaptım 9. Gündeyim 2 gün önce gece yine gece öyle bi his gelip gidince dedim heralde yine olmayacağım daha test yapmadım ama umudum gitti gibi inşallah olurum ne diyim😢
Nurbukk pincat aşılama oldum 12. Gün doktor test ver dedi beklenen adet tarihine bir gün kala merakla bekliyorum ama insan negatif görüp hayal kırıklığı yaşamaktan çekiniyor artık bi süre sonra
pincat Nurbukk evet ben de negatif görmekten yorulmuştum insanın morali bozuluyor ister istemez. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 💕
Kubra381 Nurbukk bende 2 gün regl ağrısı olmuştu sonra geçmişti o zaman anladım test yaptım pozitif gördüm
Papatyakiz Kızlar geçen hafta yumurtlama dönemdi onun 2 3 gun öncesi de birliktelik oldu yumurtlama gününü de değerlendirdik. 2 3 gündür aşırı baş dönmem baş ağrısı ve belim çok ağrıyor gebelik belirtisi olabilir mi ? (Adetim 6 gün var)