rvsss Havva1 13 de erkek dendi 16 da kız ama hiç tatlı istemiyordum hatta uzun bir süre çikolata tüketmedim midemi bulandırıyordu 39 haftalığım suan yeni yeni şekerli şeyler tüketmeye başladım
Sezei Havva1 hayır maalesef 8+3 olduk daha nerden baksanız 4 haftamız var ama ekşi için kız diyorlar bekleyip göreceğiz 😍🧸
aybarssmomm Ekşi aşerdim oğlum oldu yine ekşi aşeriyorum henü cinsiyet belli değil ama bu sıpayı da erkek hissediyorum 🫠
Moz Havva1 ekşi yedim tatlı canım istemedi başlarda ve erkek şuan hem ekşi hem tatlı seviyorum ajdkfk alakası yok yani
tugbatosun Havva1 ben iki hamileliğimde de deli gibi çiğköfte aşerdim bol malzemeli doritoslu burger soslu 🤤 ilk gebeliğim erkekti şimdiki kız 😅
deyege Benim canım 11 haftalıkken deli gibi ekşi istiyordu limonlu vişneli dondurma herşeyin üstüne limon döküp döküp yemek geliyordu erkek oldu ama ben tahmin etmiştim ilk günden beri çünkü iki kızım var böyle olmamıştım
gzmnrhal Havva1 Turşu acı ve kebap tarzi cok yedim oğlum olucak . Ye tatliyi doğur hakkıyı tezi bende çürüdü 😅
eminaas Havva1 portakal ,mango özellikle portakal çok yedim sin aylarda deli üzüm yedim tatlı olanlardan. Tabi oğlum oldu