Sunshine__ Şanlıurfa Harran üniversitesi hastanesinde riskli gebelik için bölüm var mı ben var diye biliyordum ama randevu alınırken görünmüyor bilgisi olan var mı?
Limonss18 Sunshine__ ben ne normal nede perinatoloji randevusu göremiyorum ya bana sarı alan açıldı ama
kartanesi___ Sunshine__ Hayır orada yok. Devlet hastanesi olarak bir tek eğitim ve araştırma hastanesinde var
konaksifa Sunshine__ canım benim bildiğim perinatoloji için sana yeşil alan açılmalı kadın hastalıkları ve doğumdn öyle herkes gitmiyor ha diye
Sunshine__ marlam Yarın kesinleşecek canım aradım var dediler ama bana bakar bakmaz bilmiyorum işte belki çok daha riskli gebeliklere bakıyor olabilir Yarın emin olacağım yazarım buraya
Sunshine__ kartanesi___ Oy maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin canım nerede doğum yaptın
Sunshine__ konaksifa Önce kadın hastalıklarına gidiyorsun canım evet orası yeşil alan acıyor sonra perinatoloji ye gidiyorsun ama bu sadece devlette böyle özelde direk perinatoloji ye randevu alabiliyorsun