prenses99 Bugün ve dün biraz yürüdüm alt tarafımda kemiklerim ağrımaya başladı duramıyorum bu neden oluyor pelvis kemiğim
aprilbaby prenses99 bende yürüyemiyorum ağrı oluyor ve baya aşağıya indiğini hissediyorum sizin nasıl indimi aşağıya oturunca sanki kucağımda oturuyor gibi
gamzeata45 35 haftadayım bende aynıyım ara ara karnımda da sancı hissediyorum doktorum normal demişti ama bazen zorlıyor
gkc990_ @prenses99 35+2 haftalığım bende de oluyor dün geceden beri sancım var sıcak suya gır cık deli oldum gaburgalarım ağrıyor bebek hareketlı canımı yakıyor kuyruk sokumum ağrıyor karnım kasılıyor say say bitmez inanki bu gebelikte çok zorlandım 2 doğum yapmış olmama rağmen bu cok farklı yaşamadıgımı yaşıyorum
prenses99 gkc990_ bende şuan zor yürüyorum evde sancım var bılemedım ne yapsam nasıl olursa doktora gitmeliyim bilemedim benimde ikinci ilkde böle olmadım
lotusflowers Benimde çok ağılarım var. Tuvalete zor gidiyorum. Yatarken bile ağrıyo. Erken doğum riskim var. Doktor bu ağrılar olur normal dedi. Suyun gelirse veya ağrın şiddetlenip geçmezse o zaman gelirsin dedi
berna888_ Aynı ağrıları yaşiyorum ne yatıyorum ne otura biliyorum geceler korkulu rüyam oldu resmen 36+2 olduk aşırı kemik ağrısı ve bel agrısı yaşıyorum ilkte böyle olmamiştım cinsiyeti erkek daha zor geçiyor
gkc990_ @prenses99 Benim 3 hamileliğim diğer 2 si böyle değildi onlar da sancı hiç yaşamadım benim de sancım oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum hiç yaşamadığımı yaşıyorum çünkü
seloss20 Bende 35+5teyim bacak arası ağrımdan yürürken resmen ağlayasım geliyor ve midem ciddi derecede kötü durumda sürekli bir istifra isteği geliyor ve inanılmaz derecede yanıyor 2. Gebeliğim kızımda çok güzeldi erkekler fenaaa😂