kalekusu sifaars sizin gibi ben de 4 haftalıkken öğrendim ve doktora gittim. Bence bir an önce gidin bende kese gözükmüştü. Hem de içeceğiniz vitaminler ve yeme içmeyle ilgili uyarılar yapar doktor.
blnmyld sifaars ben 5 haftalıkken gittim keseyi gördü ve yolk kesesi oluşuyor haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi sen kanama lekelenme vs olmazsa 6 7 haftayı bekle derim
humaakusu Havin49_ iyi bari ben korkuyordum eşimin ailesinde çok ikiz var bende 5. Haftamda ultrasona girmiştim tek kalp atışı vardı sonradan acaba ikiz falan derler mi diye tedirgin oldum ama demek ki olsa benim de gözükürdü yokmuş 🤗♥️
humaakusu Havin49_ yaa demek ondan sonradan öğreniliyor bazı gebeliklerde. Bakalım 8. Haftamda bir daha bı gidicem nasipse ne var ne yok bellli olur 🤗
Bebos_ sifaars 5 haftalıktım gittiği de test yaptım pozitif gördüm bir kaç gün bekledim ve gittim bir hafta sonrasında da kalp atışı için çağırmışlardı benden kan istemedi doktor direkt ultrasonla baktı
smkrky sifaars 5+3’te gittim, hem keseyi hem bebeği görmüştüm ama kalp atışı için 6+3’te tekrar gittim. Dış gebelik ihtimalini elemek için çok beklemek istememiştim.
Havin49_ humaakusu eğer istiyorsanız Rabbim nasip etsin eğer istemiyorsanız Rabbim hayırlı olanı nasip etsin