sifaars arkadaşlar evde test yaptıktan sonra kan tahlili verdim iki kez, beta 48 saat arayla 3 katına yükselmişti ama henüz doktora gitmedim, hesaplamaya göre 4 haftalık. siz ne zaman doktora gittiniz muayene için?
hd_d sifaars Ben 9 haftalikken gittim ama benim bir kurtajm vardi onun icin agirdan aldm sizde fazla erken gitmeyin bence
twobabymomm sifaars ben hem kalp hem bebek için 8 in içinde gittim iki bebeğimde de tabi bazı anneler daha önce de gidiyor
sifaars dgngr o zaman kese falan göründü mü acaba? benim ikinci hamileliğim bu ama ilk hamileliğimde nerdeyse 3 aylıkken öğrendim o yüzden ilk trimestere çok fransız hissediyorum şu an🤭
Havin49_ sifaars ilk çocuğu 4 haftalık süpriz bi şekilde jinekolojik muayenede öğrendim ama ikizlerimde 6. Haftayı bekeldim
yarenguzel sifaars ben 5+4 te gitmiştim canım , keseyi görmüştüm. Gittiğimde en azından keseyi göriyim , kan ve idrar değerlerime göre hangi vitamin ya da ilaçları kullanmam gerekiyor doktor kontrolünde ilerlemek istemiştim .
sifaars yarenguzel ben de oyle dusundugum icin gec gitmeyi dusunuyorum. ilk hamileligimde ilk ultrason muayenesinde cinsiyet ogrenmistim ya🥲su an cok gereksiz erken ogrendim gebe oldugumu zaman hic gecmiyor
sifaars dgngr heralde 6-7 haftalarda gorunuyormus bebek. bende beklemeyi dusunuyorum ama bir yandan da gebelik saglikli ilerliyor mu acaba diye dusunmeden edemiyorum acikcasi🥹
rvsss sifaars 8. Haftada çağırmıştı dr hem kalp atısı hemde bebisi o haftada görürürüz demişti bana öylede oldu ondan öncede 4-5 haftalıkken 2 gün arayla beta icin gitmiştim
Saimenur sifaars biz bebişi 4 sene beklediğimiz için baya heyecanlıydık.İlk kontrole beta 1775 iken 4+4 ye gitmiştik.Burda okuyorum genelde bu değerde kese alttan görünüyormuş ama Benım karından görünmüştü.Sonra ki gidişim 6+2 idi.Kalp atışını doktor gördü ama dinletmeyeyim kucuk dedı.
1tucee sifaars birşey dicem hani çubuk testen sonra sağlık ocağına gidip kan testi vermek istiyorum diyince işlemler yapılıyormu hemen kan felan alıyorlarmı yoksa randevumu almak lazım hani bilmediğimden soruyorum ☺️
Saimenur 1tucee Ben 13 hafta cınsıyetı ogrendıkten sonra gıdıp sağlık ocağına kayıt olmustum.Zaten sağlık ocağında detaylı ultrasona kadar bısey yapmıyorlar.Detaylıdan sonra tetanoz asısı yapıyorlar
sifaars 1tucee galiba randevu almak gerekiyor, ben oturdugm semtin ozel hastanesine gidip hamilelik icin kan tahlili yapmak istiyorum dedigim zaman sadece kan tahlili yaptirdim, doktoru gormek istersem ayriyeten muayene icin kayit actirmam gerekiyor