momica Aykerny yani kullanılır ama pişik yapma olasılığı var bebeklerin ciltleri farklılık gösteriyor bir bez birinde pişik yapmazken diğerinde yapabiliyor o yüzden deneyip stoklamak daha mantıklı ama pişik yapmazsa mutlaka kullanılır
smglyrk İlk gebeliğimde stok yaptım çocuğa pişik yaptı hepsi elimde kalsı satmak zorunda kaldım ilk bezi stok yapmayın büyüyünce giydiklerini stoklayınzaten ilki çok kullanmıyor masraf çok olmaz
Aykerny smglyrk evet yaa inşallah bunları kullanmak nasip olurda doğduktan sonra en azından tahmini kaç bez kullandı etti ona göre alırım 🥰🌸
smglyrk Aykerny inşallah ben palet sayısını hatırlamıyorum ama 15 gün sonra iki ye geçtik onu hatırlıyorum 🥰
Aykerny btl194 eğerki çok kilolu olmazsa bana da gider gibi geliyor kilolu olursa da en fazla 1 numaralı bezden çok az artar herhalde 🤷🏼♀️
smglyrk Eğer artarsa lohusayken kendimiz de kullanabilirsiniz zaten çok kanama oluyor değerlendirilebilir diye düşünüyorum 🥰
shrbnkrks Ben size bir fotoğraf atayım yardımcı olmak için ben 2 çocuğumdada bu fotoğrafa göre uydum hemen hemen tam uydu sayisi bir iki eksik veya fazla oluyor onuda değerlendirdim
tugbaustuntas Aykerny ben yaklaşık 2 buçuk 3 paket kullandım 1 numarayı şuan 24 günlük 2 numaraya geçtik kiloyla ilgili birazda