vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 yaa açlıktan belki oldu benim anksiyetem de var herşeyin en kötüsünu düşünüyorum 🤦🏻♀️
nur_dum vanilya_kokusu_ Doktoruna ulaşabiliyor musun?Arasan ya da özelden mesaj atsan ya da ebe ye falan sorsan canım için rahatlar.
vanilya_kokusu_ nur_dum devlet hastanesi aşkım ya ama şuan öyle olmadım takip edecem gene olsa acile giderim eşim evde zaten
yasemincel65 vanilya_kokusu_ geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, gebeliğin son demlerinde bende de oluyordu özellikle yemekten sonra başım dönüyordu 🥹🥹
vanilya_kokusu_ yasemincel65 aşkım baş dönmesi.olurdu bende hani tansiyon düşünce ama yüzüm ve başım neden titredi onu anlamadım ilk ya😅🤦🏻♀️ şimdi daha iyiyim ama korktum biraz başımda ağrı kaldı tansiyonjm da iyi bu arada
yasemincel65 vanilya_kokusu_ ayyy az kalmış hadi hayırlısıyla inşallah, hepsi geçecek su gibi olacak. Zorlanacaksın belki ama ameliyattan çıktıktan sonra düzelecek 🐣💓
bsrbrkysr184_ vanilya_kokusu_ açlıktan olmuştur yavrum niye yemiyorsun aç aç beklersen tabi öyle olur bekleme aç
vanilya_kokusu_ bsrbrkysr184_ aşkım sancı vardı diye yemedim hastaneye gidince ameliyat olsa bile beni kaç saat bekletecektiler🤦🏻♀️