Hkrtbg balminnak doktorunuz ne derse o Benim evdeki kan şekeri ölçümlerime göre karar verdi doktor Siz de mutlaka danışın öyle karar verin. Önemli bir konu gerçekten Ben beslenmede şekeri ve karbonhidratı tamamen bıraktım. Meyvedeki şeker dahil hiç tuketmiyorum Onun dışında her şeyi bol bol yiyorum hiç kilo da almadım Abur cubur tarzı yiyecekler zaten söylemeye bile gerek yok. Herkesin hamilelik sürecinde dikkat etmesi gerek onlara. Bende şeker riski olduğu için aylardır ağzıma sürmedim asla İşin özü taşıdığımız candan kıymetli değil yiyeceğimiz hiçbir şey 😇
balminnak Hkrtbg çok haklısınız aclık 70 lerde 1 saat sonra tokluk 133 çıktı ılac kullandıgım için ya bıyle az cıkmıyor bılmıyorum ama bende aynı sekılde fıkkat etcem Allahım bebeklerımızı korusun
Hkrtbg balminnak ilacı bırakmadan önce doktora kesinlikle sorun. Benim tokluk sekerim 100 ve 110 civarındaydi sizinki biraz sınırda. Dikkat etmek gerek Allah korusun
zuhalyb Artık bebeğiniz plesenta yoluyla sizden beslenmeye başlayacak diye biliyorum. Yani kullanılan ilaçlar bu noktadan sonra bebeğe geçebilir, önemli olabilir; bu sebeple bıraktırıyor olabilir doktorunuz. O yüzden doktorunuz ne diyorsa onu yapın.