Yeniannepinar Nzl123 allah tez zamanda kavuştursun inşallah. Sağlıklı olsun da biraz geç kavuşmuş olun olsun. Kucağına alacağın günleri düşün morelini yüksek tut 🙏
Bhrcbk Nzl123 canım cok gecmıs olsun rabbım hemencık kavustursun sızı bende 26 haftadan berı aynı sorunla mucadele edıyorum benımde proteın kacagım 425 lere kadar cıktı bebegım gelısımı gerıde kaldı cok şükür 34 haftaya geldım ama sen uzulme arkdasım 29 haftada 800 gr aldılar bebegını senın gıbı ve arkadasımın da hayatı tehlıkelısı vardı suan bebekte arkadasımda sapasağlam bebegı 66 gun kaldı kuvezde sımdı tam bır fıstık 2 yasında oldu uzulme bol dua et rabbım yardım eder her zaman dua edıyorum herkese rabbım kavustursun ıyı dusun sutun bol olsun
Nzl123 Bhrcbk Allahım hepimizin yardımcısı olsun Allah kimseye yaşatmasın içim yanıyor o orda ben burda
Glcn94 Nzl123 Allahım Bebeğinle Birlikte Evine Sağsalim Dönmeyi Nasip Etsin inşAllah Allahım şifa Versn Yardımcınız Olsun inşAllah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yshlt Nzl123 ay kuzum kıyamam Allah şifa versin güç versin size bağışlasın kuzumu 🙏 Bende 34+3 de doğurdum benimki de şuan küvözde hala... Allahım hepsini kurtarsın 🙏
Selenge Nzl123 Canım Allah yardımcınız olsun. Oğlunu sana bağışlasın. Rabb'imin melekleri melek yavrunla olsun. Senin adına üzüldüm. Umuyorum bir an önce kendini toparlar. 30. haftalarda doğan bebeklerin yaşama tutunma olasılığı çok yüksek. Ben yürekten inanıyorum buna. Allah sizinle olsun.
Berivann Nzl123 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla oğlunuzu alıp evinize dönersiniz inşallah Allah şifa versin tez zamanda kilosuna kavuşursa toparlanır çıkar inşallah 💙
Cemreefe Nzl123 rabbim safi ismiyle bol bol şifa versin meleginizé. O gün mu farkettiwlr preeklampsi yi ?
Iskandinavgelini Nzl123 rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin evladınıza 🙏🏻 Dualarım sizinle içinizi ferah tutun. Allahın izniyle sağlıkla alacaksınız bebeğinizi kucağınıza 🙏🏻❤️
Sabia Nzl123 rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah☺️Rabbim şifasını versin tez zamanda kucağına alırsın🙏🏻🙏🏻💙
Kabarik Nzl123 etmezmiyiz hic dua. Kuvezde bekleyen her bebeklerimize Allah yardim etsin. Benimde Oyle erken gelme riski var hepimizin sorunlari var ins hepimiz teker teker kurtuluruz
Nzl123 Kabarik İnşallah zamanını beklesin bebiş bizim gibi hastane yoluna düşürmesin seni Allahım yardımcımız olsun
Dilekkuzey Nzl123 Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim güçlü ol ki oğlunda güçlü olsun geçicek bu günler allah büyüktür inşallah sağsalim evinize dönersiniz gönlünü ferah tut 🙏🏼😔