Melike11 Nzl123 rahat ol tabi canım.Demesi kolay biliyorum ama sen kendinden pay biç çocugunun güçlü olduguna inan inşallah birlikte çok güzel günleriniz olacak.Benim hislerim kuvvetlidir hissetmesem yazmazdım bile ama iyi olcak üzme kendini lütfen
Nzl123 Melike11 Canım Allah razı olsun evet çok güveniyorum inanıyorum brn ona güçlü bi çocuk çünkü Allahım evime getirmeyi nasip etsin
Mihrimahirem Duyguxx Rabbim yardımcınız olsun inşaallah, birbirimize dua edelim . Aynı durum bende de var inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Duyguxx Mihrimahirem amin inşallah canım Rabbim sanada şifa versin🙏🏻 Bol bol dinlenin bana hiç kalkma dedi doktorum
Betulpehlivan Nzl123 amin insallah canım Allahım sanada evladını bagıslasın tez zamanda cıkın insallah 🙏
23Zumra Nzl123 cok ama cook uzuldum 😔 Rabbim bi an once saglikli bi sekilde kucaginiza vermeyi nasip etsin insallah uzulme annesi Allahin izniyle minik prens cok guclu bi sekilde cikicak ordan duam sizinle
Mihrimahirem Nzl123 dedim ya daha sadece kalp atışlarını duymama rağmen doktor alalım bebeği dddiğinde iyi bi haber alana kadar ağladım 3 gün Evlat bambaşka bi şeymiş hakikaten, inşaallah evladın da senin bebekliğin gibi tutunur hayata sende ileride anlatırsın bak 30 haftalık doğdun bi kiloydun iyi ki nasip etti seni diye 😌🥰
Mihrimahirem Nzl123 Amin inşaallah , hep dua ediyorum ya Rabbi sen İhsan ettin , kimsenin gücü kudreti yetmiyor sen Hafiz isminle muhafaza eyle Şafi isminle şifa ver diyorum, her şey Allah’tan dua edelim
Esramuratt Nzl123 canim bende 32 gun once 32 haftalik dogum yaptim. Preeklampsi ve kan akisi sorunundan acil sezeryanla aldilar bebegimi doğduğundan beri küvözdeyiz bizde cok cabuk toparliyolar hic merak etme kısmetse persembe yada cuma taburcuyuz biz süreç cok zorlu ama rabbim sabrini veriyor merak etme sakin stres yapma sütünü her 2 yada 3 saatte sağ aksatmadan bebeğinin sana ve sütüne cok ihtiyaci var rabbim sizi tez zamanda kavustursun insallah 🤲💕