Kubulik Nzl123 rabbim yardımcın olsun canım Allahım evladına sağlık sıhhat versin toplasın bi an once
Doga_deniz Nzl123 canım benim Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda çıkar küvözden miniğine kavuşursun 🤗 Çok küçük doğmuş küvöze alınması normal sağlığı iyidir inşallah dua edicem sana bol bol canını sıkma Allah büyük🙏🏻💕
Betuls Nzl123 Allah yardımcın olsun canım. Tez zamanda kucağına al sağlıkla inşallah benimde erken doğum riskim var ama bebeklerimiz çok güçlü hep bunu düşünüp motive ediyorum kendimi bize en iyi bu gelecek emin ol,dualarım sizinle
Nzl123 Betuls Allahım yardımcımız olsun inşallah zamanını bekler sağlıklı sıhatli bir bebek olarak doğar annesi Allahım kimseye yaşatmasın hastneye gidip görüpte onsuz geri eve dönmeyi
Gulayse0233 Nzl123 Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin bebeğine bir An önce toparlar sağlıkla evinize gidersiniz inşallah canım . Dünya duayla durmus derler. Sen de güçlü ol bol bol dua et yavruna . Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Nzl123 Heisenberg kilosuna aynı değmişlerdi dedikleri kiloda doğdu evet sürekli süt sağıp götürüyorum