btl194 Kızlar bebeğimin burnu tıkalı serum suyu koyamıyorum korkuyorum açıkçası kullandığınız memnun kaldığınız varmı oda nemlendiricisi
buse2507 btl194 kuzum Trendyolda arama yaz çıkan ürünlerin yorumlarını oku en sağlıklı öyle bulabilirsin
bbaskal btl194 ben evimde büyük olan nemlendiricilerden kullanıyorum inanılmaz fark ediyor evinizde sigara da içiliyorsa zaten tertemiz oluyor evin içi
klncbebek btl194 kiwi markasının oda nemlendiricisini kullanıyoruz çok memnunum içerisine koyduğumuz su sabaha kadar kalıyor rahat nefes alıyoruz sabah daha dinç uyanmaya başladık
bbaskal btl194 Dyson benim kolidorda olmasına rağmen eve baya etki ediyor daha ufak isterseniz de daha önce Philips kullanmıştım ben onu da tavsiye ederim
btl194 Gokturkmom_ serum suyu ile yıkama yaptım bu sabah ama yaparken korktum birşey olacak diye burun içi temiz keşke birşeyler olsada temizlesem
Weenie btl194 e bebekte%15 indirim var nexus aldım bugün harika 2 litrelik haznesi istersen aroma bölümü de var 1275 liraya düşmüştü
Gokturkmom_ btl194 enjektör ucuna aparat oluyor daha rahat yıkarsın onunla bilmiyorsan eğer görsel atabilirim
btl194 Gokturkmom_ enjektör ile burun içine sıktım diğer delikten çıktı su biraz açıldı gibi. ama sabah karşı baya tıkanıyor.gorsel atın bakayım bi
Gokturkmom_ btl194 enjektör ucu sert ya slikonlu dediğim şey çok iyi oluyor hem de burnuna tam yerleşiyor