Semilk05 Kızlarrr Zeynep kamile almaya çok uğraştım ilk kızım da gitmiştim ama alamadım randevu bugün özele randevu aldım zamanım geçmesin diye çarşamba gidicem çok heyecanlıyım öle bi yazmak istedim 😌😌😌
fatmaa51 fatmaa51 eğer yakınsa başhekime söyleyin perşembe günlerine detaylı ultrason için isim yazıyormuş sizi de yazsın orada ücretsiz muayene olun
rozdmr fatmaa51 merhabalar, ben de aynı durumdayım bir türlü randevu alamıyorum. Direkt başhekim ile mi iletişime geçmek gerekiyor erken saatlerde gitsem alabilir miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden
fatmaa51 rozdmr randevuyu çoktan beridir deniyorum alamıyorum zor durumdayım diye biraz halinizj anlatın başhekimin binasına çıkın detaylı ultrason zamanım geçmeden lütfen bana da randevu verin diye söyleyin verirler şu gün gel diye yada sizi arayacağız derler sonra arıyorlar
rozdmr fatmaa51 ay çok teşekkür ederim yarın ilk iş gideceğim umarım alabilirim. Gerçekten günlerdir almaya çalışıyorum aile hekimliğinden bile rica ettim ama denk gelmiyor bir türlü :(