psaahh Kızlar 30 üstü haftalarınızda göbek deliği çevresinde ve üst karında sızlama ağrı yaşayanınız var mı
Fatmanur_0416 psaahh bende çok oluyor göbek deliğim özellikle çok değişik bir ağrısı var ama doktora sormayı her seferinde unutuyorum 🤣 doğurcam resmen daha soramadım valla
busraaker psaahh bende ağrı değil acı var berbat bir acı böyle öğleden sonra geliyor hele ayakta kalırsam ağlatıyor beni acısı sordum bikac doktora fıtık olabilir dedi bide öncesinde açık miyom ameliyatı geçirdim genelde işlem görenlerde oluyormuş
aslig psaahh karnımın sağ tarafı dönem dönem ağrıyıp geçiyor hamileliğimin başından beri. Doktora da sordum defalarca önemsemedi. Hatta bu ağrıdan dolayı acile bile gittim orada da bi şey yok dediler. Neden oluyor ben de hala bilemiyorum 😂
Fatmanur_0416 psaahh orda iğne batar gibi sızı ve sanki yara var da üstüne tuz dökersin ya yanar aynen öyle oluyo
fsenaa aslig ayy kaçıncı haftadan beri var ben 23 üm karnımın sağ kısmında batma ve acı oluyor bu aralar
Fatmanur_0416 psaahh ay bende de var ama sormayı unutuyorum zaten daha doğurcam sanırım soramam artık sen sorsana kontorle gidince merak ettim ama kontorle gittiğimde sıkıntı yoktu bişey olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum
ozgeoktay Bende 36+1 im 2 gündür ağrı sızı cekıyorum yataktan zor kalkıyorum göbek delıgı çevrem çok ağrıyor 😣
psaahh Fatmanur_0416 kontrolüme de var daha acaba midesel problemlerden mi oluyor mide yanması çok mu ileri düzey çünkü o da beni mahvediyor
defnenisa Bende 31 haftaya pazartesi giricem ayni sekilde mide yanmasi bendede var ve ve agri sizi bendede var bende sebebini bilmiyirum doktorlar bisede demiyor bebegimde bas gelis suan ama ona ragmen agri var degisik bi agri
sedef0707 Hanımlar bende de vardı acile bile gittim bu yüzden bebek son haftada aşşağı baskı uyguluyor bağırsaklara gaz sancısı dedi. Herhangi kanama vs olursa dikkate alıyorlar.
aslig fsenaa benim çok erken haftalardan beri dönem dönem oluyor canım doktor sebep olacak bi şey görmedi. Yorgunluğa oturma şekline falan bağlıyorum ben de. Dinlenince rahatlıyor çünkü.