Hasreterel Sedaince hayırlısıyla dogurursun canım ama bebek nakadar zamanında gelse okadar ıyı bızde dedı gelmıcek galıba acelecı cıktı oglumuz geldı
Hasreterel Alyamerve canım bebeyı cabuk cıkarıyorlar ama dıkıslerı atması uzun suruyo doktorun ben doktoruma sordum mınımum 40dk dedı amelıyat suresı ondan oyle yazdım
Gulayse0233 Hasreterel 🤗😍😇 Rabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin canım. Nasıl bi duygu dün karnindaydi bugün yanında 💙
Hasreterel Gulayse0233 cok guzel bı duygu canım allah isteyen herkeze tadırsın ınsallah bu annelık duygusunu
IzguVeAnnesi Allah anali babali buyutsun insallah canim☺️ Su 40. Haftasini bitirecek olan minnos kizimda su yazilari görüp insafa gelse keske , gelse anasinin sicacik kucaginaa 🙄🙄🙈
annee1997 ya tebrik ederim Allah anali babali buyutsun nazarlardan saklasin ..Senin dogum hikayeni merak ediyordum onuda okumak nasip oldu insAllah bende yazarim hikayemi 2 ay sonra )
CimKefA 6cm açıklık varmı dersinz ya hiç hissetmedinzmi bende bunu merak ediyorum, ben 37+4 üm bazen adet dönemindeki gibi altımda bi rahatlama hissediyorum açıldığını hissediyorum bakıyorum gerçekten de açılma var sonradan toplanıyor ama
hacerhacer Allah anali babali etsin gecmis olsun bende seni merak ediyordum aramizda bikac gun vardi ben 39 oldum ne gelen var ne giden. Gule gule buyut insallah🤗😍