zeynepbaran4735 Arkadaşlar Papp a düşüklüğü fb hcg düşüklüğü var burun ense kalınlığı normal trizomi 13/18 riski 1:69 ikili tarama testi öyle çıkan var mı acaba
kanmamakl zeynepbaran4735 benim Pap değerm düşük çıktı sizin kaç çıktı resim ekler misiniz ikili testi
tugceesnygt zeynepbaran4735 yapay zekaya yorumlat bence daha mantıklı açıklamalar yapiyor bende öyle her test sonucumu ona gösteriyorum doktorun dediğinden bisey anlamiyorum
zeynepbaran4735 kanmamakl sizde düşük risk var denilmiş korkmanıza gerek yok düşük de olsa fetal istiyorlar
kanmamakl Ya değerlerimiz aynı bu Pap değer düşük diye benimde down olma olasılığı var dendi kaç doktora gittim ama şeyde diyorlar tek başına bişey ifade etmeyebilir sitede fetal yaptır dediler yaptırmadım ben şuan 27 haftalığım
tugceesnygt kanmamakl benim çocuğuma direk down dediler 4 lu tarama yaptırmıştım hemen sıvı alalım dediler tabiki kabul etmedim test sonucunu hem 2 doktora hem de yapay zekaya yorumlttim icim rahatladi
keleebeeekkk tugceesnygt yapay zeka sağlıksız gebeliğime bile sağlıklı gözüküyor diyordu kürtaj oldum sonunda yapıcı konuşmaya ayarlanmış
kanmamakl zeynepbaran4735 ay çok sevindim sizin adınıza bende bir nebze olsun rahatladım ben yaptırmadım o testi benimde Pap düşük değerlerimiz aynı diye bende merak ediyordum