oykuulku Dün geceden beri sağ göğüsümün altına bir ağrı gibide desem agrıda değil bebek o tarafta toplanmış baskı yapıyor gibi geceden beri su içsem istifra ediyorum bı baskı bulantı hissediyorum normal mi acaba hiç bu şekilde olan oldu mu ?
fgormez oykuulku 35.haftadayım sabah karnıma ağrı girdi sancı değil eminim,hasta olacağımı anladım su içtim kustum hareketleri falan normal ikimizde hemen hemen aynıyız daha önce başına gelen oldu mu bekleyelim,geçmiş olsun size de💐
oykuulku fgormez evet sancı gibi değil agrı gibide degıl ama su içmeye korkar oldum ıstıfra etme isteği geliyor kusamadıgım ıcınde mecbur rahatlamak için parmak atmak durumunda kalıyorum dunden beri maf oldum cidden 😔 umarım geçer ikimizinde🫶🏻
fgormez oykuulku ben yine istifra ettim ya midem fena😓 araştırdım Google da normal diyor sadece hareketi azalır ateş olursa acile gidin diyor onlarda yok
fgormez oykuulku acile gittim nst takıldı usg yapıldı alttan da baktı 1 cm açıklık var dedi yeni doğan servisi yok doğum olursa bebeği sevk ederiz dedi yatış önerdi çıktım takipli olduğum şehir hastanesi ne gidicem
fgormez oykuulku teşekkürler🙏 baya topladım eve geldim yarın randevum var Dr uma da sorcam sen nasıl oldun
oykuulku fgormez benım geçti çok şükür sanırsam bebek yukarı toplandıgı ıcın ıkı gun oyle bir sıkıntı yaşadım suanda daha rahatım🙏🏼
fgormez oykuulku geçmiş olsun🌺benimde tam tersi bebek baş aşağı indi sanırım çünki göbeğim düştü acaba ondan mı diyordum