Sinemay1 Kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğin kilosu 380 gram çok küçük geldi bana ama doktor herşey normal dedi
orhismommmmmm Sinemay1 cnm 500 bile çok düşük 600 700 olması lazım sen acaba yanlış anlamış olabilir misin ki
kvsronlerr Sinemay1 eğer öyleyse bence başka birine daha görünün ve önce sebebini öğrenin plesanta kaynaklı olabilir
orhismommmmmm Sinemay1 yoruma cevap yazmamışsın ama yinede cevap vereyim kaşar peyniri ceviz kefir muz yulaf düzenli ye bebeğe hemen aldırır kilo
Sinemay1 kvsronlerr özele gidiyorum doktorum da çok iyi herkes çok memnun ama bilemedim bende küçük yapılıyım babası da öyle minyon tipliyiz aslında ondan mı bilmiyorum kafam çok karışık
Sinemay1 orhismommmmmm teşekkür ediyorum doktor et ye dedi ama et yemiyorum ben yerine ne yiyebilirim bilmiyorum
orhismommmmmm Sinemay1 somon al. Çok iyi tavuk yap bide bol protein beslen 2 yumurta ye yoğurt bol ye nohut da kilo aldırıyor çocuğa
beyzaygun Evet biraz düşük ultrasonda da kaynaklı olabilir diğer bir kontrolünüzde ne kadar kilo almış ona bakar eğer gerçekten hala almamışsa muhtemelen bebeğe giden damarlarda sıkıntı olabilir