babymomm Kustuktan sonra minik minik yüzüm de kızarıklar çıkıyor uzun süre gitmiyor başına gelen var mı nasıl geçer acaba ?
SevgibiR babymomm zorlandin için kan yüzüne çıkıyor annm de öyle oluyo kusunca fln surati bencik bencik
Bebekveben babymomm Benimde göz çevremde olur kendini çok zorlayarak kustuysan damarlar kızarıyor canım
babymomm RdvnMlkn bilmiyorum ki böyle alerji gibi kıpkırmızı minik minik 1 aydır falan oluyor 27 haftalık oldum
esra_nur Ay evet bende de olmuştu sonra geçiyo 🙄 İnternetten araştırmıştım zorlanmadan dolayı kılcal damarlar kanarmış diyodu ama önemsizmiş için rahat olsun 😊
Aysesare babymomm zorlanmadığın sürece 1-2 güne geçen birşey. Ama her gün kusunca ona yapılaşacak birşey yok🙏🙏 kusmalarının geçmesini bekliceksin🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Vet-hek-meri Canım benimde her kusmamdan sonra neredeyse alerji gibi yüzüm kıpkırmızı oluyo küçük küçük ama her kusmamda değil böle çok şiddetli olanlarda oluyo bide yediğin birşey dokunup alerji yapıyormus özellikle acı biber varsa yemekte oluyor dikkat ettim de