Esma006 canannurr canım genel anestezi mi oldun öksürük var bende genel oldum çok zor oksurememek hemşire yastığı az birşey karnına bastırıp okseurebilirsin demişti
edaabykl canannurr benim besiinci gun azalmıştı agrim on gune baya geçti bugun 24.gunum agrim sifir hic yok
nergiss123 aleyflx Aaa 2 gün müü ?! Çokmuş bana ameliyattan 8 saat sonra önce çorba sonra yemege izin vermislerdi. Ilk gun corba icmistim ama doymuyodum 2 corba iciyodum ama bu sefer ben de yemek yerim😅
ruyagrn 12 gun once ikinci sezeryanla dogum yaptim İlk doguma gore cok daha kolay ilerledi süreç, ilk ayaga kalkmak cok acı veriyor ama yurudukce kalktikca alışıyor insan. Öksürük bende de cok oldu gicik gibi ve hâlâ ara ara oluyor tam geçmedi
kartanesi___ Irem-61 Ederim tabii canım bak her şey kafada bitiyor eğer sen zor geçecek şöyle olacağım böyle olacağım dersen güzel geçeceği varsa da sana çok zor gelir. O yüzden hep çok kolay geçeceğini, hemen toparlanacağını düşün
canannurr Irem-61 kimsenin gözünü korkutmak istemem açıkçası yani bebeğinizi kucağınıza alınca gerisinin bi önemi kalmıyor insan bi şekilde dayanıyor ben ameliyat için çok korkuyordum ama tam tersi ameliyat kısmı çok güzel ve rahat geçti sonrası dikiş acısı zor sadece