biranneadayii_1 Kızlar selamm detaylı ultrason için randevu bulmaya çalışıyorum ama sadece Sevgi Hanım’ı bulabiliyorum onun hakkında da iyi şeyler duymadığım için gitmek istemiyorum. Hem devlet hem özel hastane takipliyim. Özel hastanedeki doktorum fakültede prof olan Cihan İnan’ı önerdi şimdi ona gitsem devletteki doktorum detaylı ultrason raporunu kabul eder mi sizce? Bir de gitmek için fakültede kadın doğuma çıkmam gerekiyor değil mi?
biranneadayii_1 Bir de cihan beye giden var mı aranızda? Nasıl biri acaba eşim falan girebilir mi içeriye merak ettim
semsinurozdemir biranneadayii_1 evet bende cihan hocaya detaylı ultrason için sıra aldım eğer gittiyseniz banada bilgi verirmisiniz nasıl ilgili bir doktor mu ve benimde eşim girip görmek istiyor içeri alıyorlar mı?
azelias merhabalar ben gitmiştim ilgili iyi bir doktor, fakülte olduğu için beklemeyi göze alarak gitmelisiniz, randevuyu önceden almakta fayda var 20-30 gün dolu olabiliyor
biranneadayii_1 semsinurozdemir cihan hocaya gitmedim. Devlet hastanesinde Havva Sütçü’ye randevu buldum ve o kadar memnun kaldım ki anlatamam çok detaylı anlatıyor insanın içini rahatlatıyor. Eşleri almıyorlar ama renkli bir şekilde ultrasonun resmini çektiriyor