nisan0 Kızlar 2 gündür karnım taş gibi 10 dakikada bir düzenli vs olmuyor bildiğiniz hep taş gibi oluyor bebeğin hareketlerini hissediyorum ama korkuyorum randevum Salı günü doğum belirtisi mi bu sizce yoksa normal mi ?
Deletedmom_8793 nisan0 içerdeki bebiş yapıyor canım yerleri daraldikca tek başına doğum belirtisi değildir kasılma
Semayyy nisan0 pozisyonu ve yerinin daralmasından kaynaklıdır bende de oluyor doktorum bol su içmenin biraz daha rahatlatabileceğini söyledi
happybusey nisan0 korkma canım tek başına doğum belirtisi değil bu bende 35+2 deyim şu an son zamanlarda çok olmaya başladı benim de vücut da kendini hazirliyo doğuma ama tek başına yeterli değil bu merak etme
klncbebek nisan0 dün bende bu konu hakkında post açmıştım sancı ağrım yok bebek hareketleri var ama kasılıp sertleşip duruyor doktorum nst çektirmemi yazmış ama bebek hareketi var ağrımda yok diye gitmedim açıkçası dinleniyorum bol bol uzanınca geçiyor
nisan0 Semayyy içiyorum ama korktum bayağı doğum başlar diye zaten erken doğum riskim vardı 27.haftadan beri çok şükür bugünlere geldik ama taş gibi sert olması ve düzelmemesi korkuttu bebeğe de bir şey olur diye çok korktum
Semayyy nisan0 hareketleri iyiyse sorun olacağını sanmıyorum ağrın sancın da yokmuş son haftalardayız artık sağlıkla gelsinler inşallah 😌🌸