neyazsamkii Daha perşembe günü küçük boy buzlu kola içmiştim fast food ile birlikte bugün de içsem bir şey olur mu acaba çok korkuyorum 😢
esrafi5 neyazsamkii bazen benimde çok çeker soğuk soğuk olsa derim ve içerim herşeyin fazlası zarar zaten nefsimi körertcek kadar içerim normalde 1 bardak içiyorsam yarım içerim ama sürekli içmem bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
semahayall neyazsamkii ya abartmayın nolacak sanki 1 litre kola mı dikeceksiniz kafanıza 😆 1 bardak iç bir şey olmaz
badhomian şekersel bir sorunun yoksa iç canın ne çekiyorsa benimde çok çekiyorsu bir bardak içtim 3 kere filan sonrasında kendimi safe sodaya çevirdim bebek içeride zıplıyordu 😁🫣😅 magznezyumda almış olursun
neyazsamkii badhomian yok valla çok şükür içimiz yanıyorr bu havalarda daha dün dondurma yedim geçen de frozan içtim yani yoksa durduk yere neden canım çeksin ki 🤣
saziment neyazsamkii bence bir şey olmaz bende 12+ 3 oldum canım işkembe çorbası şırdan mumbar çekiyor yicem napim 1 kerecik 🥺 12.haftadan sonra ciğer vs sakatat azda olsa yeniyor diye biliyorum
neyazsamkii saziment bir şey olmaz ben de çorbasını içtim her şeyden azar azar yemenin bir zararı olmaz sanki eskiler dikkat edermiydiii 🤣
aleyflx neyazsamkii kız bana bişe olmadıysa sana hiç olmaz canının çekip iclenecegine iç plesanta var o ayırıyor ben malesef ilk gebeliğimdede en az 2 litre içiyordum şuanda da 17 haftalık hamileyim en az 1 litre açıyorum bırakamıyorum malesef kahve çay vs bunlarda yani pekte iyi değil kolaya niye öyle on yargılılar bilmiyorm
neyazsamkii aleyflx bir çok şeye ön yargılılar ki yoksa aç bile kalırız midemizin alıp almadığı şeyler var boşuna çekmiyor canımız bence ya valla her gün içeni de duydum