cumcumberci Soru belki saçma gelebilir , kızlar hangi cif kullanıyorsunuzuz tencere,tava yağ sökücü olarak hangi rengi daha etkili yağda
dilan231 cumcumberci çif değilde başk bişey önerebilirim BİM’den aldım geçen gün denemek amacıyla bayıldım heryere kullanılıyor aşırı temiz yapıyor fırını ocağı dolapları çaydanlıkları tencereleri partlatıyor resmen
ikinciyesekeranne cumcumberci yağ çözücü olarak cifin yeni spreyleri çıktı yeşil ve pembe renkli olarak onlar harika. Krem Cif pek kullanmıyorum ben
gizemli00 cumcumberci büyük marketlerde bazen bimede geliyor istersneiz A101e filanda bakın birde bu ciflerin hani nasıl desem beyazları kalıyor sudan bol bol geçirmek gerekiyor ya abcninki öyle değil 🥰😍😍😍
dilan231 cumcumberci herşeyde kullanıyorum canım ben çok beğendim banyo temizliğinde bile kullanılıyor
cumcumberci ikinciyesekeranne ya onlar bana hala yağ kalıntısı bırakıyormus gibi geliyor yağlı gibi duruyor çok tercih etmiyorum o yüzden
ikinciyesekeranne cumcumberci valla ben nerdeyse her yağ çözücüyü denedim. Fırınım çok leke tutuyor ve çok zor çıkıyor ama onlar mis gibi yapıyor. Evime gelip kullanan herkeste soruyor bu nerden diye
cumcumberci Havin49_ eldiven kullanıyorum cif gibi ürünlerde zaten sürekli kullanan biri değilim patates kızartması vs yapınca tava tencere mecbur yağ sökücü ile yıkanması lazım diye düşünüyorum