Cansu111 Kızlar sağlk ocagnda olunan bu aşının bebege bi zararı olablr mi aklm hep orda zararlı olsa yaptrmazlar ama yine aklma takılmadı değil var mı bilgisi olan
YagmurAnnesi Cansu111 Canim zararli olsa yaptirmazlar. Zaten bildigim kadariyla orada yaptirmasan dahi hastanede yaptirmak gerekiyor sanirim. O yuzden sıkıntı olmaz. Zaten herhangi bir yere yaptirmiyorsun bu aşıyı. Saglik ocaginda...
haziranannesi Cansu111 canımdıktorlsr yaptırın dıyo zaten bebege bır zararı yok aksı takdırde dogımda sezeryan olursa kullanılan malzemelerin bir zararı olmaması ıcın bence gereklı bısey salı gunu yaptırcam inşaAllah tedbirimizi alalım takdir Allah tan😘
MinikMucizem42 Cansu111 benimde bu aklimi kurcaliyo.yaptirmasammi acaba diyorum.kararsizim.dogum aninda kullanilan aletlerden dolayi enfeksiyon kapmayalim diye yapiliyomus
Tgbrl Cansu111 Canım ben yemek yiyemediğim için vitaminli serum vermişlerdi içindeki b vitamini ampüle alerjim varmış bir anda vücudum kasıldı yüzümde morarmış eşim söylemişti çok korktum tetanoz aşısını da dün yaptırdım ilk başta acımıyo ama bugün ağrısı yüzünden kolumu kaldıramadım sadece yani biraz uzun oldu ama böyle bi tedbir amaçlı birşey varken yaptır derim çünkü alerji her zaman kullandığımız ilaçlarada bir anda vücut tepki gösterbiliyormuş Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Cansu111 haziranannesi Tgbrl gecmiş olsn canm öncelikle icim rahatladi azda olsa doktra da danşmadgm için tedrgindm
melike0710 hanımlar okuyarak edindiğim bilgiye göre kızamık,suçiçeği gibi aşılarda canlı organizmalar bulunuyomuş sadece tetanoz aşısında yokmuş. bu sebepten ötürü bebeğe bir zararı bulunmuyo. içiniz rahat olsun ki zaten doktorlar da öneriyo yani😉
BalliVEannesi Cansu111 ben 3tanr doktora sordum ve bugün içim rahat bir şekilde aşı oldum.beneğe hiç bir zararı yokmuş aslında bazı doktorlar çok önemsemiyor ama ne olur ne olmaz sezeryan tehlikesine karşı yaptırmak lazım diye düşünüyorum .bende senin gibi çok korkuyordum fakat hiç merak etme 1er ay arayla vuruyorlarmış.ben 23. Haftamdayım 1ay sonra tekrar vurulucam😋☺
Mekanikcianne Cansu111 canım bende Pazartesi yaptıracağım ilk hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım herhangi bir sorun olmadı şimdi de iki doz şeklinde yapılacak
YagmurAnnesi Cansu111 Canim benim doktorum bugun 2 hafta sonra tetanoz asisi olmam gerektigini soyledi. Saglik ocaginda yaptiracaksin dedi. Yani için rahat olsun tatlım. 😉