gamze6p @kartanesi___ merhaba çiçeğim 🌸 Eşimde bende Ankara da oturuyoruz o akyurtlu ben ise Çorumlu evlendik akyurtta oturuyoruz 😂🥰
elifayaz112_ kartanesi___ ben de erzurumluyum eşim de Erzurumlu ama eşim Erzurum’un bir başında otururdu ben diğer başında kader işte orta da kavuştuk 🤭😂 Şuan Tekirdağ da yaşıyoruz
beautiful_ kartanesi___ babamlar evde tek 2 tane kardeşim de evde ondan gelemedi annem babam geldi 2 sefer ama annem farklı işte
Seda_nur4760 kartanesi___ ah bende öyl düşünüyordum vallahi ama benimki aşiret değildi 😂 inanir mışın ben yardim bile ettim ☺️
seher_3590 kartanesi___ aaaa gercekten mi canim valla benimki de son 20 senedir Muş ta yaşamıyor unutmuş oraları 😊
060436 kartanesi___ Ben Ağrılı Eşim Karslı Ankarada üniversite okuyordum oda aşçı restoranda çalışıyordu öyle tanıştık evlendik sonradan akraba olduğumuzu öğrendik şuan ikimizde ailelerimizden uzak Ankarada yaşıyoruz 🤗
dgngr kartanesi___ hahah köylü olmanın avantajlarını çok sevdim. Meğer kimsesiz gibiymişiz biz. Ama köylü deyince insan hakaret gibi algılıyo😅
yasemincel65 kartanesi___ ben Vanlıyım, eşim de Diyarbakırlı. Bodrum’da yaşıyoruz, bir tanıdık abla vesilesiyle tanıştık. Çalıştığımız kurumlar dip dibeydi. Sonra evlendik 😂😂