kartanesi___ Herkese mutlu hafta sonları 🫶🏻 Biraz muhabbet edelim hadi😚 Siz nerelisiniz, eşiniz nereli? Aynı memleketten mi evlendiniz yoksa Türkiye’nin iki farklı köşesi mi birleşti?🥳
beautiful_ kartanesi___ aynı memleketler birleşti benim tek farkım İstanbul’da doğup büyümem memleketimle alakam yok 😂😂
nurellanurrrr kartanesi___ ben Trabzonluyum eşim Kırıkkaleli,Ankara da yaşıyoruz ama baya zor oldu benim için hala alışamadım 😅
BlackFish2113 kartanesi___ ben Tokat eşim Sivas. Aynı memleket olmasa bile adetlerimiz vs çok benzer olduğu için hiç zorlanmadık evlenirken 😂
beautiful_ kartanesi___ memleketteyim ama evlenince geldim normalde İstanbul’daydım evlilik beni memlekete getirdi 😂
_khaleesi_ Ben Ankaralıyım ama Eskişehirde yaşıyordum eşim Emirdağlı.Tanıştığımızda ben Eskişehirdeydim o İzmir de askeri eğitimdeydi. Şimdi beraber Ayvalık’ta yaşıyoruz🤣
melisasak35 kartanesi___ Bende İzmirliyim Eşimde İzmirli İzmirin Uzak İki Ayrı İlçesinde Tanıştık İzmirde Oturuyoruz 😇
maco61 kartanesi___ Ben makatyalıyım eşim trabzonlı doğma büyüme ikimizde mersindeyiz mersinde tanıştık evlendik 5 yıl oldu evleneli 2. Çocugumuzu bekliyoruz😁
beautiful_ kartanesi___ yani iyi de kötü de ilk başlarda alışmak zordu bazen yine zorlanıyorum İstanbul’da herşey istediğin gibi oluyor istiyorsun ayağına geliyor burada öyle değil imkanlar kısıtlı varlıktan yokluğa düşüş diyelim orda mağaza vs çok burada onlar yok
_khaleesi_ kartanesi___ Normalde Afyon’a bağlı ama kocam kesinlikle kabul etmiyor🤣 Direkt Allah’a bağlı diyor🤦🏻♀️