myangelson Gokturkmom_ bence de ya izin istemek tuhaf geliyor bana babammis gibi 😅 babamdan bile büyüyünce izin istemedim onlara da haber veriyordum 😅
orhismommmmmm beautiful_ valla ben çok seviyorum kıskanç erkeği rahat olmasından daha iyidir bacın bende konuşamam kasiyerle fln kargocuyla konuşmama kızar 😅😅😅 bende çok kıskancım ama
beautiful_ orhismommmmmm benim kıskançlık dönemim geride kaldı sanırım 😅😅 ama arada kıskanıyorum ama eşim kıskanacak hiç birşey yapmıyor ki 😅
annekiz6141 beautiful_ anladı demekki ki bidaha yazmadi yüzüme kapattım tekrar aradim acmadı 🤣😂 anlamasa cevap verirdi sadece dinledi o shshshsh
vanilya_kokusu_ beautiful_ dün halı yıkamacı yi aradım diye delirdi Allah’ım dedim kendine gel adam a dedim gel halilaari al doğumdan önce yetişmesi için demedim gel Bir kahve içelim 🙄😅😂 çocukta eşimin arkadaşı çıktı
annekiz6141 beautiful_ valla parça pinçik ederim adamı tersim pistir eşimin suçu yoktu adam cevap vermemiş zaten o zaman da çalışıyordum işten ciktim diğer ay da hamile olduğumu ogrendim hsgsgsgs
saziment beautiful_ kıskançlık yapmıyor bacım 😅 kıskanıyorsa da bilmiyorum belli etmiyordur çokta umrumda değil açıkçası 😅😅
kurkmantosuzmadonna beautiful_ hiç yok diyebilirim. Yerine göre iletişim kurmam gerekenlerle iletişim de kurarım tek başıma izin almadan haber vererek dışarı da çıkarım. Yerimizi ve sınırımızı bildikten sonra boş kıskançlıklar yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.
saziment orhismommmmmm iyiyim bacım fetal dna yaptıracağım bugün kan vereceğim biraz onun stresi var ara ara modum düşüyor 🥺 sen nasılsın bacımm