beautiful_ demirrleydi_ valla karnıyarık her zaman yenir mükemmel Bir yemek bunun sıcağı soğuğu mu var kız yazın ona bakarsak hiçbir sıcak yemek yenmiyor ama yapıyoruz
demirrleydi_ beautiful_ işte oda benim kaynananın illa laf söyleme düşüncesi 🤷🏼🤷🏼 arıyor oğlunu diyor rozerin evi böyle böyle süpürsün artık sen düşün
Alya05 beautiful_ doğrudur canım insanın ilk hep aklında oluyor bir de tam beğenerek alıyorsun ya insan üzülüyor
beautiful_ Alya05 öyle kesinlikle bu insanın zoruna gidiyor ve bunun yapanların yabancı olmadığını bilmek
merve588 beautiful_ tabiki önceliğim benimde bu ileride gelin kızımi mutlu edecek bir evlat büyütmenin gayesi içindeyim bana fazla bagli büyümesini istemem
gizemli00 beautiful_ elbise giyemem mkayah yapamam hamileyim mesela erkek doktora muaneye olmam lazım göbeğime bakacak yani altanda değil insAllah diyor randevu olmazsa bakmaz diyor bebek için diyorum tek adam varmış napak
beautiful_ gizemli00 bizimde perinatoloji erkek bizimki de asla kabul etmez söylemedim hâlâ ve bizim zamanımız daralıyor