Sunshine__ beautiful_ Vallahi bacım mecbur kabul edicem ne yapayım bi insan bu yaşına kadar değişmediyse bundan sonra hiç sanmıyorum değişsin elimden geleni yaptım bu konularda artık yoruldum 2 tane evladım var sırf onlar için He diyip geçiyorum
demirrleydi_ beautiful_ seninde kocan kaynanan 😂😂😂 benimki benim giydiklerimi giymek istiyor aldığım elbiseleri banada sipariş et diyor 😂😂😂
Alya05 beautiful_ Benmkide takmıyor dşyor abdest alınca altı ıslak kalıyor vs 🆚 Yüzük kayıp zaten nerde hiç bilmiyorum bile 😁😅 bende takmıyorum artık nereye gitsem 3 çocuk benle kim bakacak bana 😁😅😂🤣
beautiful_ demirrleydi_ bizimki de beğeniyor göbek çıkmış giydiğim kıyafetler ister istemez göbeği de kalçayı da çıkarıyor bana diyor baba evinde bol giyiniyordun burada dar giyiyorsun vücudun belli olsun diye oysa ki ne giysem göbek de kalça da gözükecek
demirrleydi_ beautiful_ ayy en sevmediğim insan tipi sananee be sanki o demezse sen dikkat etmiyceksin hamileyken ne giyersen giy göbeğin belli olacak zaten
beautiful_ demirrleydi_ öyle bolda giysem darda giysem aynı ki dar kıyafetim de yok karşıyım giymeye ama kaynanam birşey buluyor
beautiful_ Alya05 bende takmıyorum ilk nişan yüzüklerim çalındı bahanesi de o oldu senin ilk yüzükler kayboldu bende takmıyorum diyor 😅 ama bende bunun acısını sonra kendime yüzük aldırarak çıkardım 😅