tugbabykmrlr Merhabalar plesanta önde olunca ne oluyor 23 haftalık hamileyim bu değişir mi değişmezse önde olunca normal doğumu zorlaştırır mı
damlayl tugbabykmrlr plasenta ön duvardaysa hareketi gec hisserdesin ama plasenta previa başka bişey o değilse sorun yok
aselimdurum tugbabykmrlr benim de plasentam önde sadece hareketleri geç hissederiz kızımda da öyleydi 24.haftamda ancak hissetmeye başlamıştım şuanda da 18.haftamın içindeyim 2.gebelik normalde şuan hissetmem lazım ama plasenta yüzünden hissedemiyorum
Zehrailly Doğuma kadar yer değiştirebiliyor eğer değiştirmezse genellikle sezaryen doğum yapılıyor bebek için en sağlıklısı o çünkü.
Busranur_mnts rvsss o dediğiniz plasenta rahim ağzındaysa benim de öndeydi karında demek yani bi riski yok
Busranur_mnts tugbabykmrlr plasenta ön duvar yerleşimliyse arada yastık görevi olduğu için hareketler yoğun hissedilmeyebilir bi riski yok benim de öyleydi normal doğum yaptım
tugbabykmrlr Busranur_mnts yaa gerçekten mi normal doğum çok istiyorum ama böyle yapamazsın gibi mesajlar korkutuyor
rvsss Busranur_mnts pardon o zaman ben rahim duvarını kapatınca önde deniliyor sanıyorum ona dayanarak sezaryen oluyor dedim
Busranur_mnts tugbabykmrlr yok canım önde ve aşağıda olması farklı şeyler karıştırılıyor genelde önde olması da normal bi durum
aselimdurum ozgee1616 bana riskli dedi doktorum o riski alamayız dedi tabi ki bende asla diretmedim vajinal doğum yapacağım diye ne çocuğumu ne kendimi riske atamazdım