mom_hatice Ve 15. Haftaya kadar hareketlerini baya hissediyordum 17. Haftadayım azaldı bazen hissetmek için yatıyorum bekliyorum . Gaz var çok ondan mı bilen yazsın telaşa gerek yok dimi
fatmaa51 mom_hatice bu haftalarda 1 gün hissedip 4 5 gün hissetmemek normal 25 28 den sonra düzene giriyormuş canım telaş yapma zaten daha çok küçük
beyzaa474_ mom_hatice Hiç korkmayın o haftalarda tam uykucu oluyorlar bir bardak kola iç icebiliyorsan hareketini hissedersin
bebegimlebiz mom_hatice 16+4 haftalığım ve ben hiç hareket hissetmedim. İlk gebeliklerde geç hissedilir diyorlar acaba ondan mı, normalde ultrasonda da çok hareketli bir bebek
Curious mom_hatice şuan sanki ben yazmışım gibi hissettim, yemin ederim aynısı 😂 hatta dün eşime dedim aynı şeyi. Neyse beklicez artık herhalde ama insan tedirgin oluyor çok bir şey mi oldu diye 😓
mom_hatice bebegimlebiz erkek daha hareketli oluyor ya ben 11 de bile hissettim minik minik şimdi 17 oldum tüm gün hareket yok insan korkuyor
mom_hatice Curious kesinlikle canım ya bazen eşime sen elini koy karnıma hareket eder felan diyorum. Minik minik de olsa hissediyorum tüm gün olmayınca insan korkuyor ama ya. Erkek cinsiyetimiz erken hareket ediyor
mom_hatice mom_hatice çok teşekkürler ediyorum canım. Rahatladım yaaa 😘 doktorlar bilgi verse ama nerde.