Minnaktontis 14+2 haftalık haftalık hamileyim ... az evvel daha kahvaltı etmedim midem bulanıyor diye kustum safra çıktı aç karnına kan geldi ağzımdan olan varmı acil yardım edermisiniz? Zorlandığı içinmi geldi kan acaba?
Sarem Minnaktontis zorlandıgın için kan gelmiştir canım bogazların tahriş oluyor ister istemez. Mümkün oldugunca aç kalma
Aryabilge Minnaktontis bu mide bulantısı için rennie duo şurup cok iyi geliyor dr dan yazmasını rica edebilirsiniz
Bebekim123 Minnaktontis zorlandığın için gelmiştir canım o haftalarda bende direk kan kusmuştum dolu dolu bende bulantı olmuyordu ama üç gün sabah akşam kan kustum çok araştırdılar ama bulunamadı gebelik zehirlenmesi denildi en son
Nebahathumeyra Bende de olmultu çok öksürüyordum o da midemi bulandırıyordu burnunu silerken kurarken kan geliyordu ara ara
Minnaktontis Nebahathumeyra belkide burnunda sürekli hapsırmaktan kılcar damar çatlıyordur .. banada öyle oluyordu
Lilininannesi O haftalarda bende de oluyordu ilkinde panik olmuştum ama doktor tahrişten dolayı dedi için rahat etmiyorsa yine de doktorunla görüş, geçmiş olsun🙏
031965 Minnaktontis aç olunca insan safra kusar o da tahriş eder çok bulantınız yoksa o zaman aç kalmamaya çalışın
Nebahathumeyra Minnaktontis grip geçince o da geçti çok yoğun değildi de zorlamaktan oldu sanırım. Sürekli burun silmekten 🙈🙈önemsememiştim çok herşeye evhamlanmak istemiyorum
Ssraa Safra çıkardıysan sorun yoktur inşallah canım. Boğazın tahriş olmuştur. Yine de ne olur ne olmaz dikkat et tekrarlar artış olursa bi doktora görünmekten bir şey kaybetmezsin
Seydos O haftalarda benim de ağzım dan ve burnumdan geldiği olmuştu. Bir arkadaşımın da aynı şekilde oldu çok mide bulantim yoktu sizin gibi sabahları çıkıyordu doktora sormadım ben ama geçti sizin artarsa mutlaka sormanızı öneririm