sude7890 Tuba6890 hayat hastanesin deki dr cem parmaksız çok iyi çok naif kibar ve çok özenli güzelde ilgileniyor benim doktorum o tavsiye ederim
medineylmz Tuba6890 bende fethi sekinde detaylı ultrasona girdm ,içim rahat etmedi fethi hocaya da gittim göründüm, bence doktorunz fethi beyi çekmiyor,yoksa Fethi hoca alanında gayet iyi bir hoca
gamze940 Tuba6890 @“Tuba6890” evet bende çok merak ediyorum memnun kaldınız mı randevu almıştım detaylı için ama ona giden tanıdıklarım çok şikayetçi olduklarını söylediler her giden ağlayarak çıkıyormuş
aysegulk07 gamze940 bende bedri beye gittim gayet tatlı biriydi hatta detaylıya başlamdan önce inşallah bişey çıkmaz başlayalım bakalım falan dedi gayet iyi bi doktordu bence hatta yakın bi arkadaşım da ona gitti o da memnun kaldı. Elazığ’da perinatolog Bedri bey var diğerleri detaylı yapıyorum falan diyor ama hepsi normal kadın doğumcu canım bi de bedri beyin ultrason cihazı çok iyi
Fkr23 İmkanınız varsa detaylı ultrason inönü üniversitesinde malatya prof. Rauf Melekoğlu . Kesinlikle mükemmel
Tuba6890 aysegulk07 ya tekrar yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım fethı bey her şeyi detaylı baktı tekrar yaptırmak mantıklımı şuan 23 haftamdayım randevum 18 ünde bedrı hocaya 23+5 falan oluyorum detaylı için uygunmu bılmıyorum
aysegulk07 Tuba6890 24 E kadar uygun hafta diye biliyorum ama çok sürmüyor zaten toplam 10 dk ultrason baktı bende sen bilirsin canım fethi hocaya da çok giden var için rahatsa gitme ama randevu almışsın madem bi git bak bakalım bedri bey öyle ters veya sinirli biri değil aslında
asldz Tuba6890 ben de Fatma hocada ilk kontrolümü yaptım , çok detaylı takip ediyor aslında ama biraz ciddi geldi bana da . Siz ne yaptınız devam ettiniz mi . İşinde çok iyi olduğunu duymuştum