Duygu Askile günde bi tane sade olanından iç canım bebeğin kemik gelişimine destek içinde mineraller var
Elif1ekim Askile diyetisyen ve kadın doğum doktoruma sordum içilir dedi ikiside günde 2 taneyi geçmemeli dediler birde aşırı ödeme sebep oluyor muş soda içip tartılırsan fazla çıkabiliyorsun
Alinmavi Askile hazir meyveli satilandan almayin. Faydasindan cok zarari var. Ama evde siz icine limon sikabilirsiniz.
Askile Çok teşekkürler 8 haftaligiz felaket bulantim var baş ağrimda var yarım parol içtim bgun ölüyordum resmen
Duygu Askile geçmiş olsun canım bolca dinlen aynı haftalarda bende elimde limonla geziyordum bulantıyı alsın diye
Duygukahraman Sadece minareli su için (soda) ben her gün olmasada iki günde bir tüketiyorum 29+2deyim minareller sayesinde bacak ağrısı çekmeden ilerliyorum çok şükür ,, çünkü magnezyum potasyum eksikliği hamileliğin ileriki evrelerinde bacak kalça ağrısı yapıyor
Askile Kızlar birde sizi bulmuşken birşey soracağım malum 11. Haftaya yaklaşıyoruz ikili test yaptrdnzmi yaptrmayi düşünüyoruz eşimle devlette yaptriliyormu birde