ecemkinik Arkadaşlar yakın zamanda Zeynep Kamil’de SSVD veya sezeryan doğum yapan var mı ?Varsa şartlar nasıldı ,odalar kaç kişilik ,doktorlar ve hemşireler nasıl ?Süreç nasıl ilerliyor ,refakatçi ilşleri nasıl oluyor ?
Ecrin_47 ecemkinik merhaba canım Bn kontrol için gidiyorum ama doğumumu orda yapacağım tek kişilik odada kalıyorsun doğuma kadar eşin kala biliyor dedi servis odalar iki kişilik düş kabın ve WC var odada refakatçi olarak genelde bayan olarak kalıyor ama servis odada ki hastanında eşi kalırsa snin eşin de kalıyor tabi koridorda gezme vs vs olmama şartıyla dedi ebe bnim normal doğum olacak Allah nasip ederse bu 4. Doğumum orda olacak inşallah doktorlarda da tamamen merhametlerine kalmış o an şansına nasıl bir doktor çakarsa artık
ecemkinik Ecrin_47 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🩷 Yani doğuma kadar tek kişilik sonrasında da iki kişilik odaya mı alınıyoruz 🥲
semosderler2 Ecrin_47 arkadaşım ocakta doğum yaptı , sancı sürecinde 4kişi ile aynı odadalarmış hepsinin telefonunu almışlar mahremiyet açısından ama ne sen eşinden nede o senden naber alabiliyor , odada 2 kişi kalmışlar ve karşı tarafın eşide odaya giriyormuş ki tabi girecek eşi doğum yapmış bebeği doğmuş insanlar görmek ister o bakımdan biraz sıkıntılı
Ecrin_47 ecemkinik amin cümlemizin de inşallah evt cnm o gün kalabalık değilse tek kalırsın demişti ama yoğunluk olursa iki kişi olacaksınız dedi
Ecrin_47 semosderler2 muşade odasında bile tek kişilik cnm geçen cuma acildeydim ve daha önce ki doğumum da muşade odasında tektim o zaman pandemi vardı ondan dolayı eşim kalmadı yasaktı ama şimdi öyle değil dedi tek şartla koridorda gezmeyecek dedi çünkü hep bayan olduğu için mahremiyet için dedi bide o gün kalabalık değilse servis odada tek kalırsınız dedi