Neslihanmeral 26ıcı haftadayım kızlar mantar olmuşum ve çalışıyorum gün içerisinde krem vs kullanıyorum fakat oldukça rahatsız ediyor beni. Yanma kaşıntı acı zorluyor baya. Benim gibi olan ve çözüm bulan var mı ? 😞
Deletedmom0909 Neslihanmeral ilaç kullanman gerek canım doktoruna söyle iç çamaşırlarını da hep değiştir pamuklu al
Deletedmom133 Neslihanmeral en iyi mantar ilacı var ama doktora sor istersen hemen fayda ediypr fuggy adı
Sezgin Neslihanmeral ben fitil kullandım tek kullanımlık olanından. 2 tane kullandım geçti canım doktoruna danış mutlaka verecektir
Karadeniz123 Bende 26. Haftadayım ve bendede mantar oluştu çok kötü durumdayım kaşıntı yanma akıntı doktora gittim donaxly fitil krem ve hap verdi sanırım bu haftada olanların hepsinde mi mantar çıkıyor 🤔
Deletedmom0909 Neslihanmeral iç çamaşırlarını da degiştir o zaman canım hepsini at pamuklu al bana da gebelikten önce olmuştu bu şekilde geçti
HzlBrls Neslihanmeral Nurrrrr bende olmuştum doktorumun verdiği fitil ve kremi kullandım fakat onları desteklemek için vajina temizliğini sirkeli su ile yaptım geçti kısa sürede.. arada sırada o suyla temizlemeye devam ediyorum önlem için
Kbrabdrhmn Neslihanmeral Bende tekim sanmıştım 🙄 demek her hamile de var ben kaşıntıdan ölüyorum birde şişti orası sürekli çamaşır değişiyorum kokuyor da üfff 😓
GozdeCemre Neslihanmeral canım bana Doktor tek kullanımlık fitil vermişti ve 2. Gün geçti kullandıktan sonra ilk gebeliğim de de oldu onda krem vermişlerdi fakat pek bir faydası olmadı fitili Sorabilirsin tek kullanımlıktı zaten akşam yatmadan yapıyorsun
Nurrrrr HzlBrls valla ben kullandım canım yan etkisini görmedim ben en iyisi olduğunu biliyorum tabiki doktoruna sorsun zaten bende sirkeli su ile yıkayıp daha sonra kremi sürüyordum😘😘
Mehtapsato Neslihanmeral uc gunde bi fitil kullanman gerek canim hamile isen ve mantar varsa tedavi olmasan erken doguma sebep oluyo kuzum bi an once kadin doguma gitmen gerek
Eih92 Neslihanmeral bütün Çamasrılarını at yada hepsini kaynat kesinlikle ütüle pamuklu al mutlaka. Ütülemediğim gün bende kaşınıyorum kesinlikle ütüyü tavsiye ediyorum
Kbrabdrhmn Neslihanmeral ummadığın anda bir kaşınıyor deli ediyor bende krem vardı faydası olmadı kantaron yağı vardı ev yapımı onu kullanıyorum inan çok iyi geliyor aklına fazla da getirme unutmaya çalışırsan kaşıntı olmuyor ☺️
HzlBrls Neslihanmeral 1 çay bardağı suya 2-3 yemek kaşığı elma sirkesi döküyorum pamuğa batırıp onla temizliyorum hem çok hijyenik doğal hemde mantarı yok ediyor veya önlüyor.. şuan mantarsanız biraz yanma olabilir endişe etmeyin