Siinneemmm Benim 26+3 de 1340 kg dı canım doktor 2 hafta önden gidiyor. Gebelik şekeri olmadığı sürece sorun yok ,Genetik olarak iri bir bebek dedi. Eşim ve ben de minyon değiliz . Şeker yükleme de sıkıntı çıkmadı.
sila2702 Siinneemmm benim 27 . Haftanın sonlarına doğru 1310 gram çıktı ondan önce şeker yüklemesi yaptım çıktı şeker ölçümü yaptım evde diyet yaptım normale döndü şekerin ama suyu halen fazla doktor kilosuna da fazla diyor böyle kilo almaya ve suyu halen fazla olursa insülün başlarsın diyor
Havin49_ sila2702 amin cnm seni anlıyorum endişeni benim evlatlarım da erken doğdu 55 gündür küvez yolu bekliyorum Rabbim kimseyi evlatla sınamasın
umayala sila2702 merhaba benim de şekerim var nasıl besleniyorsunuz acaba ben doymuyorum aç hissediyorum sürekli kendimi. Bu arada kilo ve şu bebeğin yapısından da olabilir. Bence biz çok düşünüyoruz. İyi de yapıyoruz ama arkadaşım hem çok kilo aldı hem bebeği 10 gün önde doktoru ne yükleme yaptırdı ne şeker olcturdu. Git kahvaltı yap tokluk bakalım demiş. Sonra da tamam demiş. Herkes bir farklı ben çözemiyorum. Benim de bebeğim bende şeker olmasına rağmen zayıftı. Bakalım yeni kontrolde nasıl olacak. Diyete girdiğimden beri kilo vermişim umarım bebeğe yansimamistir
sila2702 umayala karbonhidrat tatlıları çıkardım tatlı yesem bile çok küçük az bişey yiyorum yeşillik bol salata tüketiyorum bende çogu zaman aç kalmış gibi hissediyorum ama bebeğin sağlığı için mecburuz sabah öğle akşam yemelisin mutlaka ben kahvaltıda 1 adet salatalık domates roka yoğurt 1 dilim tam buğday ekmek 1 tane yumurta yiyorum
tugbaeno Diyetisyen desteği alıyor musunuz ? benimde gebelik şekerim var 27+2de 1170 gr dedi iri vs demedi. Ama diyetisyen listesi çok farklı oluyor dahiliye doktorunuzdan diyetisyene yönlendirmesini isteyebilirsiniz
sila2702 tugbaeno kadın doğum doktoru dahiliye yönlendirdi dahiliye doktorum da şeker beyaz ekmek makarna pirinç şekerli karbonhidratlı şeylerden uzak dur dedi 1 haftalık şeker ölçtüm 1 hafta sonra tekrar gittim şeker ölçümlerime gayet iyi yine de diyete şeker ölçümünü yap 1 hafta sonra tekrar gel dedi doğum doktoru bebek gereğinden kilolu suyun halen fazla diyor salı günü tekrardan gidicem bakılcak
sila2702 elifsayy bende 27 haftanın sonlarında gittim geçen hafta 1030 gram dedi iri bebek suyu fazla diyor ama şekerim normale döndü iyi şimdi dahiliye şekerim sen memnun doğum doktoru suyun böyle olursa insülin başlarsın diyor
busu1 sila2702 Bence cabucak normale dönen birsey değildir devam edin düzelir bence dusuk çıkınca da Yine de insulin verirler mi bilmem çünkü çok aciktiriyir yemeni tetikliyor bu sefer düşük kan şekerine de insulin vurunca daha da düşecek merak ettim kontrol sonrasını sizin 🫠 karindan vurmuyorum bacak ve kol yanlarından 🫠
sila2702 busu1 salı günü gidicem bakalım ne dıcek doktor suyumu kontrol edicek şeker ölçümüne tekrar bakıcak 1 hafta önce gittiğimde suyun fazla olursa insülün başlarsın dedi şekerim normale döndü su dönmüyor dikkat ettiğim halde
sila2702 beyzzsenturkkk benimde 25 haftadayken suyun fazla dedi şeker yüklemesi istedi yaptım gebelik şekerim çıktı doktorum suyunun fazla olmasının nedeni şekerin dedi 1 haftadır dahiliye kontrolünde şekerimi ölçüyorum iyi gayet ama su bir türlü normale dönmüyor böyle olursa insülün başlarsın diyor şuan 28 haftalık salı günü bir daha gidicem
blblk sila2702 aynısını yaşıyorum 27 haftalıktım tam kontrol günü doktor bebek 1300 olmuş 29 hafta ile uyumlu yemene dikkat et dedi şeker yüklemesi yaptırdım bakalım yarın ne diyecek sonucuma
sila2702 fatma4466 internetten de araştıyorum kilosu normal diyor herkes ama doktorum 27 hafta sonu 28 haftanın başinda gittim 1310 gram şeker ve suyundan dolayı iri gereksiz kilo alıyor diyor